Eroblogger

Alles voor hem en haar

Misschien klinkt het voor sommige raar in de oren, maar weet je dat je squirten altijd nog kan leren? Dit kan je zelf doen, maar ook je partner kan het leren om bij je te doen. Niet voor iedereen zal dit van zelf sprekend zo gemakkelijk gaan. Maar neem er zeker de tijd voor, en je zal merken dat het van zelf makkelijker word. En geloof me als ik schrijf dat je dit zeker eens ervaren moet hebben. Je wilt waarschijnlijk nooit meer anders!

Oké maar dat even ter zijde. Weet je alles al over squirten, sla dan vooral deze blog over, wil je er echt nog van alles over leren? Lees dan vooral verder.

Het allerbelangrijkste is dat je je volledig kan ontspannen, je jezelf dus helemaal op je gemak voelt, of dit nu is op een moment dat je alleen bent of als je partner bij je is. Als het jou een prettig gevoel geeft kan je van te voren zorgen dat je alles klaar hebt liggen, een handdoekje en glijmiddel kunnen prettig zijn. Maak het voor jou zo prettig mogelijk. Het is ook verstandig om misschien van te voren je blaas te legen, dit om je anders misschien niet volledig ontspannen bent op het moment dat je helemaal los bent.

Zodra je heerlijk in het spel zit, is het prettig om ook hier overal de tijd voor te nemen, heerlijk voorspel met je partner en als je alleen bent neem dan ook zeker de tijd om je zelf te verwennen, laat je clitoris zeker nog even met rust om dat deze anders misschien al te snel overprikkelt raakt! Dit wil je natuurlijk zo lang mogelijk proberen uit te stellen. Tijdens het spelen met jezelf kan je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een G-spot stimulator te gebruiken, deze zijn er in diverse soorten en maten.

Je bent nu waarschijnlijk toch wel heel erg benieuwd naar het moment dat je gaat klaar komen, laat ik daar dan snel naar toe gaan…

Wanneer jij voelt dat het zo ver is, dat je echt op zijn heetst bent zou je er voor kunnen kiezen om met je vingers verder te gaan.. je kan dan het beste je wijs- en middelvinger, of een G-spot vibrator  tegen je G-spot plaatsen. Maak ” kom hier ” bewegingen met je wijs- en middelvinger, of zet druk zachtjes de G-spot vibrator tegen je G-spot. Zodra je merkt dat je bijna klaar gaat komen voer je nog iets of wat meer druk uit. Je zal merken dat het steeds ”gevoeliger” word, en dat het orgasme steeds minder lang op zich zal laten wachten. Je kan nu een gevoel ervaren alsof je naar het toilet moet, maar je hoeft er niet bang voor te zijn dat je plast. Blijf dus gewoon door gaan, op het moment dat je voelt dat je klaar gaat komen, kan je het beste je bekkenbodemspieren wat naar buiten drukken, zo zal je de kans op succes alleen maar vergroten.

Als je aan het squirten bent, wrijf dan zo snel en lang mogelijk over je clitoris, je zal merken dat je dan veel meer ”geeft”.

Laat je lekker gaan, en geniet van dit moment. Het is echt een succes, en het word elke keer alleen maar lekkerder.