Delft

In Delft zijn meer dan 60% single die nog geen leuke date hebben gevonden of de juiste partner! Bewandel de Delfsblauwe huisjes samen met je date. Want als we dan toch zijn aangekomen in het mooie Delft, dan kan je daar zeker niet om heen. Delfs blauw, all over the place. Foeilelijk of wonderschoon, de meningen verschillen. Oordeel zelf samen met jouw date. Hoor de geschiedenis van Delft en laat het blauwe schoon op je af komen, je kunt hier heerlijk van genieten samen met jouw date.

Er zijn regelmatig verkiezingen voor het beste café in Nederland. ’t Restaurantje van Trappisten lokaal ’t Klooster in Delft – ja, een hele mond vol – is ook in de prijzen gevallen. In dit beroemde bierhuis zijn verschillende bier- en whiskey-proeverijen. Er hangt een goede vibe voor een eerste date. En we kunnen het niet vaak genoeg zeggen.. het is een proeverij, geen zuiperij! Hier zal je samen met je date zeker kunnen vermaken voor een lekker drankje en een klein hapje om te nuttigen.

Voor een oase van rust is daten in de botanische tuin in Delft een absolute aanrader. Geniet samen met jouw date van de kleuren, geuren en stilte in de groenste omgeving van de Delftse binnenstad. Niemand die jullie stoort bij een goed gesprek of gewoon even lekker rustig zitten op een bankje en wat te drinken mee nemen zodat je heerlijk van alle mooie bloemen en planten kan genieten, dit is zeker aan te raden met mooi weer want dan staan alle mooie bloemen in bloei. Wij zijn vooral voorstander van actieve dates omdat dit heel goed kan in Delft. Nabij Delft ligt Delfland hoeve, dit is een bosrijke omgeving waar je voor 4 euro per uur een kano of een kayak kan huren. Je hoeft geen genie te zijn om te bedenken dat dit een spetterende date kan worden. Romantisch peddelen door de natuur met jouw date. Het geluid van het kabbelde water…

Wij zouden het wel weten, ergens even aanmeren om te genieten samen en een rugzakje mee vol lekkers om samen te genieten zonder gestoord te worden! Wil je toch wat anders doen in Delft, dan ga je naar Bowling Menken in Delft voor een actieve én modieuze date. Beetje oldskool misschien, maar bowlen is en blijft een leuke manier om te daten en is altijd heel gezellig om samen te doen met heel veel lol. Je bent bezig én je kan elkaar ondertussen een beetje aftasten (figuurlijk, dus). Plus dat je bij de Bowling ook wat kan drinken en eten, kortom een avondje gezellig bowlen zal zeker een geslaagde date zijn. Je kan het natuurlijk nog uitdagender maken door beide met je niet-dominante hand te gooien. Zo maak je je kansen meteen gelijk en weet je zeker dat jullie beide de grootste schrik zullen hebben en om liggen van het lachen als de bowling bal de verkeerde kant op zal gaan. Wat ook erg leuk is om te den in Delft is de kerktoren beklimmen, als je van een Active date houdt dan is dit zeker een aanrader, want de kerktoren is heel erg hoog en je hebt er een prachtig uitzicht, sommige dingen moet je gewoon hebben gedaan als je in Delft woont of gaat daten in Delft.

Wist je dat delft een Escape room heeft de Bagijnetoren? Als je van spanning houdt op je eerste date, dan is dit erg leuk om eens te bezoeken en zo kan je samen met jouw date proberen erachter de komen wie Willem van Oranje nu echt was, gelijk een stukje geschiedenis om mee te nemen met jouw eerste date! Wil je het toch liever op de ouderwetse manier doen, dan is naar de bioscoop gaan met jou eerste date altijd leuk om te ondernemen, een avondje of dagje bioscoop is wel ouderwet maar doet het altijd erg goed op een eerste date, tenzij je lekker wilt kletsen dan is het misschien toch handiger om te kiezen voor een avondje uit of langs de cafeetjes te struinen in Delft en hier en daar een drankje mee te pikken!

Wist je trouwens dat er in Delft veel bruine cafés zijn waar je met jouw aanstaande liefde heerlijk een potje dammen of domino kan doen? Bijna in elk cafeetje hebben ze wel bord spellen, wel wat oud maar heel gezellig om eens naartoe te gaan met jouw date en dan ouderwets een spelletje te gaan doen. Wat ook altijd goed te doen is op een eerste date is bijvoorbeeld lekker borrelen bij het Kobus Kuch, heerlijk chillen in de tuin van Jazzcafe Bebop of gewoon gezellig naar het Bierhuis de Klomp, kortom heel veel dating tips om zeker een eerste goede geslaagde date te kunnen hebben.

We hebben nog een top 10 van romantische plekjes waar je jouw eerste zoen aan je date kunt geven om het nog romantischer te maken, bijvoorbeeld aan de hooikade waar de bankjes tegenover het water staan, waar het romantisch is maar tegelijkertijd ook gezellig, je kunt daar hele leuke bootjes zien, neem wat drinken mee of een lekker hapje en je kunt daar gerust een paar uurtjes zitten met jouw date om heel veel vragen te stellen aan elkaar en nog meer over elkaar te weten te komen! Ken je Romeo en Juliet nog van de lievelingsverhalen van de meeste mensen?

Daar in Delft heb je deze liefdes brug ook staan, als je met jouw eerste date een romantische wandeling maakt door Delft, dan kan je hem of haar hier stiekem tegen de brug aan drukken en omhelzen om de eerste zoen uit te delen, laat hem of haar weten en fluister zachtjes in haar oor hoe leuk je hem of haar wel niet vind! Wist je dat e in delft ook een bootje kan huren? Je kan op de Delftse Hout met een bootje of waterfiets heerlijk romantisch over het water varen of trappelen, heel gezellig en onderweg op het water even stoppen om elkaar de meeste romantische verhalen te vertellen. Heel veel dating tips voor Delft, hier ben je zeker van een eerste geslaagde date!