Rotterdam

Rotterdam is de perfecte stad om je date mee naartoe te nemen, Rotterdam is een hele grote stad waar tal van leuke ideetjes zijn voor een date, zo kan je in Rotterdam romantisch dineren voor twee daar heb je bijvoorbeeld Surpriseat, daar kan je kiezen voor een verrassing diner, zo zie je gelijk wat nieuwe restaurants in de omgeving en hoef je niet uren met je date rond te lopen op zoek naar het perfecte plekje voor jullie samen. Of gewoon een simpele echte Rotterdamse gehaktbal eten met je date bij de Ballentent aan de Parkkade. Wandel hoorde Binnenrotte en Botersloot waar de populaire Panzero StreEatfood te halen is, daar kan je ook heerlijk zitten en eten met je date. Om het nog romantischer te maken, maak je een wandeling met je date langs de Historische Delftshaven waar vele leuke knusse restaurants te bewonderen zijn en om even een kleine pauze te nemen om een hapje of drankje te nuttigen. Als je daar dan toch met je date, bezoek dan in Rotterdam de boot Vessel 11 of de oude DDR treinwagon bij Gare Du Nord, daar zijn tal van restaurants waar je heerlijk kunt zitten en een hapje kan eten, je weet zeker dat je jouw date vermaakt met deze dag omdat er voor iedereen wat wils is en de hele dag kunt vertoeven.

Als je met jouw date voor een goed uitzicht wilt gaan, kan je kiezen voor het Nhow hotel op de kop van Zuid. Daar heb je een perfect uitzicht over de Erasmusbrug, daarnaast hebben ze daar een geweldige cocktailbar waar je zeer zeker een lekkere cocktail kan drinken en het heel gezellig kan maken met jouw date! Wat ook heel erg romantisch is om te doen n Rotterdam en vooral de nachten is een lekkere cocktail drinken er zijn namelijk genoeg cocktailbars waar je terecht kunt zoals de Stirr bijvoorbeeld die dichtbij de Witte de With in de buurt is en je dus ook daar nog eens langs kan gaan mocht je jouw date en jezelf willen vermaken met een ander soort drankje.

Wil je het nog romantischer maken, dan is een rondvaart in het donker met de Watertaxi super gezellig en romantisch, je vaart in het donker door Rotterdam heen! Een dekentje is gewenst omdat het in de nachten en avonden wat koeler is en zo kan je jouw date lekker warm houden. Wil je jouw date meenemen op een avondje uit? Neem. Hem of haar dan mee naar het gezellige Rotown een oud Belgische Biercafe heel gezellig om eens samen een biertje te pakken en af te zakken en intussen naar de liveoptredens bij Rowtown te kijken en misschien wel samen even een dansje wagen! Dan willen we eigenlijk ook nog de minder romantische plekken aanwijzen om zeker een bezoekje te brengen met jouw date, zo kan je een avondje uit hebben en gezellig wandelen over het stadhuisplein, daar heb je bijvoorbeeld de Skihut niet echt romantisch om met je date rond te dwarrelen, maar zeker gezellig om samen een avondje door te brengen, Rotterdam is een hele grote stad en er is dag en nacht altijd veel te beleven.

Of ga gewoon gezellig naar de Tropicana een zwembad waar je jullie samen heerlijk kan vermaken door gewoon wat te zwemmen of een beetje lol te hebben en wist je dat daar ook de Aloha bar is van Rotterdam? Dus mocht je alsnog gezellig wat willen drinken met je date, dan kan je daar ook altijd terecht! Wat ook nog steeds leuk is om te bezoeken en echt ouderwets is maar altijd leuk blijft om te doen met je date, is de speelautomatenhal te bezoeken van Rotterdam genaamd Gamestate spelhal, heel ouderwets kan je samen met je date de spelletjes spelen die we kennen van vroeger! Of als je dan toch in de buurt bent, ga langs bij Dok99 waar je gezellig kan disco bowlen, als je verzekerd wilt zijn van een leuke date die zeker geslaagd is dan is dit echt een aanrader om eens te ondernemen samen! Wil je samen met je date het toch een beetje romantisch maken, dan kan je de Euromast bezoeken, heel hoog maar met een prachtig uitzicht over Rotterdam, je moet daarbij wel tegen de grote hoogte kunnen anders is de kans dat je misselijk wordt heel groot!

Maar die een gokje durft te wagen, zal dit zeker een aanrader zijn om eens te bezoeken! Als je jouw date het aangenaam wil maken, is het ook een must om eens de Markthal te bezoeken, gewoon gezellig ouderwets winkelen met vele hapjes en drankjes die je daar samen kunt nuttigen, er zijn tal van verschillende kraampjes met vintage winkeltjes maar ook zeker de H&M is daar te vinden en de Zara. Wil je jouw date het gezellig maken, dan is een dagje shoppen in Rotterdam zeker een aanrader om te doen, zo weet je zeker dat jouw date geslaagd zal zijn en een succes wordt voor een tweede date! We hebben nog een paar plekjes voor je om romantisch te wandelen en zelfs Diergaarde Blijdorp staat in het rijtje van wensen, want ook daar kan je de perfecte date hebben, beestjes kijken, een beetje kletsen en grapjes maken hoort daarbij en zo kan je samen met jouw date een dagje dierentuin doen om verzekerd te zijn van een super gezellige dieren date!

Als het nou wat beter weer is en we zijn midden in de zomer, dan is het Euromast park ook misschien eens leuk om te bezoeken, neem een kleedje mee en wat lekker om samen met je date te nuttigen, daar kan je gezellig genieten van de natuur en de frisse lucht opsnuiven, lig lekker onderuit samen met je date te genieten met de ogen dicht en kom samen in de romantische sferen bij het Euromast park! Heb je het even gehad met het zonnen in het park, dan heb je in de omliggende omgeving tal van kleine eettentjes om even een frietje te eten of gewoon een lekker broodje gezond en daarbij een heerlijke drankje te doen!