Dronten

Heb je een leuke date weten te vinden kom dan eens naar het gezellig Dronten waar veel leuke dingen te doen en te zien zijn en waar je een hele dag met jouw date kan vermaken. Zijn jij en jouw date sportief en houden jullie van wintersport en skiën dan is de Ski Inn zeker een aanrader om naartoe te gaan. Op een indoor rolpiste kan jij en jouw date eindeloos je techniek oefenen, zonder dat jullie steeds opnieuw met de lift naar boven hoeven. De baan rolt onder de skiër door. Dat scheelt veel tijd, waardoor er meer kilometers kunnen worden afgelegd. Hoeveel meer pret kan je met elkaar hebben om daarna even lekker op te warmen met een lekker drankje zoals warme chocomelk met slagroom en een lekker stukje appeltaart. Doe je het liever rustiger aan met jouw date en wil je naar de bioscoop of theater, dat is er natuurlijk ook te vinden in Dronten.

Theater de Meerpaal is niet alleen maar een bioscoop maar tevens is er cabaret, jazz en opera. Het ligt er maar net helemaal aan waar jij en jouw date voor willen gaan. Is gewoon al leuk om gezellig naast elkaar te zitten met een drankje en wat te knabbelen en te genieten van wat jullie te zien zullen krijgen. Misschien springt de vonk dan al helemaal over! Wil je liever met jouw date terug in de tijd dan is het zeker aan te raden om naar Mechanisch erfgoed centrum te gaan. Daar vind je alles van terug in de tijd van tv en radio tot stoommachines en motoren. Zelfs oude gokkasten en hobbelpaarden zijn er te wonderen. Vele dingen die nu helemaal uit de tijd zijn maar wat jij en jouw date misschien wel allemaal hebben meegemaakt. Wie weet komen er bij jou en jouw date hele leuke herinneringen naar boven. Is juist dan toch heel gezellig om over de tijd van vroeger te praten?

Hoe leuk is het dan weer om naar een oude zwart/wit tv te kijken. In deze tijd bestaan die niet meer. Hoe leuk is het om te zien hoe de keukens van 100 jaar geleden eruit zagen. Zeker niet zo luxe als wat er nu is. Het is dan ook zeker erg leuk om er vele foto’s te maken. Een leuke herinnering voor later als jullie gezellig samen op de bank zullen zitten. In Dronten is er ook een leuke bowlingbaan te vinden het geheel vernieuwde Flevopark. Wil je liever een balletje slaan in plaats van gooien dan kan jij met jouw date ook gaan squashen. Houden jij en jouw date meer van de natuur en van gezond eten dan is het ook heel leuk om eens de bloemenwinkel de pruimenpot te bezoeken. Daar kweken ze eigen fruit en kan je heerlijke jam kopen die ze daar helemaal zelf maken. Liever gewoon gezellig zitten kletsen met jouw date dan kan dat in het strandpaviljoen At Sea.

Dit is direct gelegen aan het water. Je kan er ook een kano huren en over het meer varen. Leuker en gezelliger kunnen ze het daar niet maken voor jou en jouw date. Nu alleen zorgen dat jij en jouw date niet in het water vallen. Als je in het na seizoen een date hebt dan is de schaatsbaan in Dronten open. Daar kan jij met jouw date heerlijk schaatsen en genieten van elkaar. Laat jij jouw date de leukste kunstjes zien of ga je letterlijk voor jouw date vallen?  Als jij en jouw date dan toch in Dronten zijn is het misschien ook even mooi om naar het  vliegers oorlogsmonument te kijken. Deze is ter nagedachtenis gemaakt voor de vliegers die in de oorlog boven het IJsselmeer zijn neergeschoten. Wil je liever gewoon een dagje winkelen in Dronten dat kan in het Stadscentrum Suydersee. Daar zijn vele winkels en leuke eettentjes voor als jij en jouw date een beetje trek krijgen van al het lopen en bezichtigen van de winkels. Zo kan je er samen ook achter komen wat jij en jouw date leuk vinden aan kleding of hebben dingetjes.

Zo kan je elkaar een beetje leren kennen want alles is toch een beetje onwennig op een eerste date. De sfeer is daar erg gezellig en parkeren is gratis. Mooier kan het niet worden! In Dronten zijn er ook vele restaurants te vinden waar jij met jouw date een lekker hapje kan gaan eten. Zo is er een wok waar je onbeperkt kan eten. Ook misschien leuk om naar het Gavi Lokaal te gaan, daar heb je een heuse wijn bar en leuke pub maar waar je ook lekker kan eten. Alles bij elkaar dus zodat je lang van jouw date kan genieten. Hoe romantische kan het zijn als jij jouw date in de ogen kan kijken met een lekker glaasje wijn of bier? Liever Italiaans eten, dat is ook in Dronten te vinden. Het is maar net waar jij en jouw date van houden. Zijn jij en jouw date te moe om nog naar huis te gaan en willen jullie een nachtje blijven slapen om de volgende dag nog na te genieten dan is Hotel Het Galjoen een aanrader. Daar kan je genieten van een bubbelbad op de kamer om even heerlijk te kunnen ontspannen.

Ook heeft het hotel een eigen restaurant en kan je in de morgen genieten van een heerlijk ontbijt waar jij en jouw date de rest van de dag kunnen plannen. In de avond kunnen jij en jouw date genieten aan de bar waar een leuke sfeer heerst. Leuk om dan samen te bespreken hoe de eerste date is bevallen en verder met elkaar te bespreken hoe jij en jouw date het aan gaan pakken. Wel even samen met jouw date overal een leuke foto van maken zodat je met elkaar de leuke herinnering aan Dronten nog vaak na kan bespreken en vaak nog aan terug zullen denken als jij en jouw date samen thuis op de bank zitten met een hapje en een drankje.