Amsterdam

Of je nu voor een romantische overnachting kiest in Amsterdam of gewoon een leuk idee zoekt voor een date, in Amsterdam kan je altijd terecht voor de leukste, meeste spannende dates ooit! Amsterdam is wat dat betrekt de top 1 van dating stad in Nederland. Zo kan je bijvoorbeeld een romantische wandeling maken met jouw date in het Vondelpark of gewoon een kleedje meenemen en daar een heerlijke picknick hebben met jouw date, het is daar beren gezellig en altijd iets te doen, zo zitten heel veel mensen op een kleedje te genieten van het prachtige weer, of zelfs met een gitaar in het park zingend of spelend op een instrument om andere mensen te vermaken. Wil je een wat actieve date hebben, dan is het Van Goch museum ook altijd eens leuk om te bezoeken, je hoeft niet perse van kunst te houden maar een stukje geschiedenis op doen samen met jouw date, doet het natuurlijk altijd wel goed!

De wereldberoemde van Goch schilderijen zijn hier bijna allemaal te vinden, proef de kunst en cultuur samen met jouw date. Wat ook heerlijk is om te doen met jouw date, is het fort Resort Beemster, daar kan je met jouw date heerlijk een ontspannen dag hebben en genieten van de meeste luxueuze plek in Noord – Holland.

Of ga samen met jouw dat naar de Wonders in Zaandam, daar kan je heerlijke cocktails krijgen die ze speciaal voor jou klaarmaken, een heerlijke dagje drinken en genieten doe je daar! Wil je met jouw date nog even verder op stap, dan is Beachclub Branding zeker een aanrader om naartoe te gaan, daar kan je namelijk een heerlijke strandwandeling maken in Noordwijk en is echt de perfecte plek om te relaxen met jouw date, maak gezellig een wandeling en geniet van de zonsondergang op het heerlijke strand waar het ook altijd heel gezellig en en altijd mensen te zien zijn, wat is er nou leuker dan mensen bekijken die voorbij komen lopen! Wat je ook echt eens in je leven gedaan moeten hebben en misschien kan je dit samen met jouw date wel doen, is Blokarten, dit is echt zo’n activiteit die je echt eens moet meemaken, dit is niet alleen maar goed voor jullie humeur maar ook echt voor het milieu en heel erg leuk om eens mee te mogen maken om in die gave karts rond te scheuren.

Mocht je toch kiezen om het op de romantische toer te houden, dan is Het torentje op het strand de Huisduinen echt the place to be, want hier kan je heerlijk afgezonderd van de buitenwereld met jouw date genieten van het schitterende uitzicht en natuurlijk van elkaar! Onderzoek samen hoe spannend je het kan maken met jouw date door een van deze tips van harte te nemen en jouw date mee te nemen voor de ultieme uitdaging, je weet zeker dat jouw dag geslaagd zal zijn en de perfecte date van Amsterdam en omstreken zal hebben!

Wil je gewoon samen genieten, neem dan een bankje op de Amsteldijk en wat lekkers mee of wat te drinken en je hebt de perfecte date om elkaar het hemd van het lijf af te vragen en zo samen te genieten van alles om jullie heen! Wist je trouwens dat een van de leukste koffie zaakjes in Amsterdam de Plantage is? Dat is zo’n leuke plek dat het er altijd erg druk is en jij met jouw date niet eens opvalt tussen de andere mensen, hier kan je trouwens een heerlijke lunch krijgen, heel gezellig zitten en je verwent je vriend of vrienden gelijk met een lekker kopje thee en chocolade als je even doorloopt naar de Pompadour in het centrum. Of wil je liever samen een date waarbij je chocolade zelf kan maken, dan is de Patisserie Tout een hele leuke plek om samen je eigen bonbons te maken, heel erg leuk een workshop mee te maken, ze zijn wel bijna elke week echt volgeboekt dus het is aan te raden dit van te voren te reserveren, mocht je met jouw date eens jullie eigen bonbons te willen maken!

Als je daar dan toch in de buurt bent met jouw date, loop dan gelijk even langs West waar je een 20 tal strest food stalletjes ziet waar je van alles kan eten en drinken, door de mensen zelf gemaakt, altijd eens leuk om te proeven en je kan er zelfs eten van mee naar huis nemen! Voor de perfecte hotelovernachting in Amsterdam raden wij zeker het Faralda Crane hotel aan, een prachtig hotel  met een heel mooi uitzicht in de jacuzzi, een betere uitzicht of plek kan je niet wensen om met jouw date eens te overnachten of misschien wel twee nachtjes te nemen als jullie het samen zo romantisch gezellig hebben.  Dan is er nog het Park Mansion wat veel vrouwen op hun verlanglijstje hebben staan aan de Keizersgracht, dus wil je jouw date een plezier doen, raden wij zeker aan om haar hiermee naartoe te nemen, of misschien wel gewoon The Panorama suite in Amsterdam centraal, daar kan je ook heerlijk overnachten en als je daar met jouw date bent geweest, laat hij of zij je nooit meer gaan.

Mocht je naar een van deze plekken willen gaan, raden wij je ook hieraan om van te voren te boeken, aangezien deze plekken heel snel volgeboekt zijn en er maar weinig plekjes beschikbaar zijn, zeker op de beste locaties van de hotels helemaal bovenaan met het prachtige uitzicht over Amsterdam! Wil je een boeking doen, dan kan je altijd naar Booking. Com gaan om daar eens rond te snuffelen, verras je date door hem of haar daarmee naartoe te nemen en al een kamer voor jullie twee geboekt te hebben voordat de date gepland staat! Je bent hierdoor verzekerd dat jouw perfecte date niet beter zal gaan dan een goed geplande date! Amsterdam the place to be!