Maastricht

Maastricht is de mooie stad waar je zeker jouw leuke date mee naartoe kan nemen. Er zijn vele dingen te zien en te doen waar iedereen wat aan zal hebben.  Wil je gewoon een heerlijke wandeling maken en mooie dingen bezichtigen, dat is allemaal te vinden in het mooie Maastricht. Wat dacht je van de een mooie wandeling langs de maas. Bij mooi weer misschien ook heel erg leuk om gewoon in het park lekker te gaan picknicken. Een mandje met wat lekkers mee en genieten van de zon en elkaar leren kennen. De leukste date plekken zijn in het park langs de maas. 

In het mooie stadspark kan je dan met jouw date op een bankje zitten en gezellig verder kennis maken met elkaar. Hou je meer van de historie dan kan je vele gebouwen bekijken. Wat dacht je van het Onze lieve vrouwen basiliek of de oudste brug van Nederland de Sint Servaasbrug. Die mag je zeker met jouw date niet overslaan als je in Maastricht bent. Altijd leuk om het daar later weer eens over te hebben met jouw date als jullie naast elkaar op de bank zitten.  Ga je liever naar het theater of de bioscoop dan mag je zeker het belangrijke theater aan het vrijthof niet vergeten. Dat is het grootste theater in Maastricht. Wil je liever met jouw date ergens wat gaan eten of drinken dan heb je vele mogelijkheden om naartoe te gaan. Weet zeker dat jouw date er heel blij mee zal zijn als je hem of haar mee zou nemen naar een romantisch restaurantje in het hartje van Maastricht. Restaurant Beluga is een gezellig restaurant waar je een super gezellige date kan hebben. Het is een erg goed restaurant, het restaurant heeft twee Michelin sterren.

Het ligt dan ook mooi gelegen aan de maas. Wil je liever naar een café! Een goed café is Café Van Bommel, bij dit café kan je een super gezellige date hebben. Het café staat bekend om de goede sfeer, correcte bediening en gezelligheid. Je kan er een lekker hapje eten en je hebt de keuze uit veel verschillende soorten drinken. Ook voor een lekker biertje of wijntje zit je hier heel goed met jouw date. Daar zal vast voor jullie beiden wat tussen zitten. Ondertussen kunnen jullie elkaar in de ogen kijken en wie weet vliegen de vonken er dan zeker van af. Wat ook erg leuk is om te doen tijdens jouw date is een rondvaart door Maastricht. Wat is nog romantischer dan onder het genot van een drankje Maastricht te ontdekken. Zo zie je meteen de mooiste plekjes van Maastricht.  Maastricht is gelegen aan de Maas waaraan ruïnes, kastelen en oude gebouwen zijn gelegen. Hoe mooier zou het nog kunnen zijn?

Het stadhuis van Maastricht is ook een leuke plek om te bezoeken tijdens een date. Het stadhuis van Maastricht is een historisch raadhuis, het staat midden op de markt in het centrum en heeft een rijke 18e-eeuwse inrichting. Het is een heuse bezienswaardigheid. Samen met jouw date kan je er een hele volle dag van maken. Zijn jullie daarna veel te moe om nog naar huis te gaan zijn er ook vele leuke hotelletjes te vinden waar jullie nog even verder kunnen genieten Het Amrâth Grand Hotel de l’Empereur is gevestigd in een 100 jaar oud jugendstilgebouw op 50 meter van het treinstation van Maastricht. Het hotel beschikt over een binnenzwembad en gratis wifi in de openbare ruimtes. Alle kamers van het Amrâth Grand Hotel de l’Empereur zijn voorzien van klimaatbeheersing, een tv, een bureau, een kleine koelkast en thee- en koffiefaciliteiten.

Jij en jouw date wandelen in iets meer dan 10 minuten van het Amrâth Grand naar het Bonnenfantenmuseum en in 15 minuten naar het stadscentrum en het Vrijthof. Met de auto rijden jullie in een half uur naar Aken in Duitsland. Het restaurant van het Amrâth verzorgt in de eetzaal met glas-in-loodramen een internationaal menu met Franse invloeden. In de brasserie wordt een traditioneel Engelse high tea geserveerd. Jij en jouw date kunnen tijdens jullie verblijf tegen een toeslag ontspannen in de infraroodsauna of gebruikmaken van het solarium. Het Amrâth Grand Hotel de l’Empereur kan ook lunchpakketten regelen.  Samen kan je daar met jouw date nog even gezellig na kletsen hoe de dag is geweest en daarna heerlijk uit gaan rusten. Kies jij en jouw date ervoor om toch liever naar huis te gaan, het openbaar vervoer is daar ook heel goed.

Je kan de trein of de bus pakken, aansluitingen zijn heel goed. Ben je met de auto dan is er genoeg parkeer plek te vinden.  Zin om met jouw date liever te gaan shoppen dan zijn er vele leuke winkeltjes te vinden waar voor ieder wat leuks is. Of je nu gaat winkelen voor een leuke souvenir of voor leuke kleding jij en jouw date komen ogen tekort zoveel winkeltjes die er zijn. Misschien kan je daar voor jouw date wel een leuk souvenirtje halen wat mee naar huis genomen kan worden! Tussendoor even met jouw date een leuk terrasje pakken om gezellig wat te drinken en uit te puffen? Dat is allemaal in het gezellige Maastricht te vinden.  Kortom, voor een leuke en gezellige date kan je in Maastricht voor alles terecht en weet je zeker dat het een geslaagde dag zal zijn voor jou en jouw date. Maastricht heeft zelf een eigen vliegveld en is misschien ook leuk om samen met jouw date te gaan bezoeken. Het ligt er maar net helemaal aan waar de interesse ligt wat jullie willen gaan doen op de eerste date.

In het mooie Maastricht zal zeker niemand zich gaan vervelen. Gewoon genieten samen met al het moois om jullie heen wat altijd een leuke herinnering voor later zal blijven. Vergeet vooral niet om overal een foto van te maken zodat je samen met jouw date er nog vaak aan terug kan denken en nog over kunnen praten en nagenieten. Hoe leuker en mooier kan je het voor jou en jouw date nog maken?