Almere

Jij en die ene leuke single man of vrouw zijn al een tijdje gezellig aan het chatten. Je ziet veel overeenkomsten en wil hem of haar graag ontmoeten dan zijn hier de perfecte plekken voor een leuke of spannende date. Ben jij een echte whisky kenner en wil je dit graag met je date delen? Breng dan samen een bezoekje aan distilleerderij JN Whiskey. Voorheen brouwden ze het zwaarste biertje ter wereld, maar nu richten ze zich volledig op dit hartverwarmende drankje. Jullie kunnen meedoen aan een workshop of een proeverij en hier samen heerlijk van genieten. Natuurlijk kunnen jullie hierna genieten van een lekker hapje in het gezellige centrum van Almere. Wil jij graag eens een ijsvogel van dichtbij bekijken? Of is je date helemaal onder de indruk van De Nieuwe Wildernis? Dan is een bezoekje aan de Oostvaardersplassen de ideale date voor jullie!

Ga bijvoorbeeld op safari met een boswachter en laat je verwonderen door de rijke natuur van dit prachtige gebied. Of breng een bezoekje aan de prachtige omgeving van de Oostvaardersplassen. Ontspan tijdens deze date en geniet van elkaar en de natuur! Heb jij je altijd afgevraagd hoe belangrijk het werk van de veiligheidsdiensten is? Of vinden jullie het leuk om een spannende en leerzame date te hebben? Breng dan een bezoekje aan het Natuur belevings centrum De Oostvaarders. Hier ervaar je op interactieve wijze de geschiedenis van bijvoorbeeld de brandweer en mag je zelfs samen een brand blussen. Natuurlijk is het vuur dat in jullie harten brandt na deze date onblusbaar! Ben je een echte waterrat of word jij gelukkig van het voelen van de wind in je haren? Dan kunnen jullie natuurlijk altijd een bootje of een kano huren en Almere verkennen vanaf het water. Geniet van een heerlijk zwoel briesje terwijl jullie samen op ontdekkingstocht gaan.

Het is bijna onmogelijk om een date te bedenken die romantischer is dan deze! Houden je date en jij van dieren en willen jullie graag meer leren over hoe verwaarloosde aapjes worden opgevangen? Neem dan een kijkje bij de Apeneilanden van stichting AAP. Hier worden apen en andere exotische zoogdieren die gered zijn uit verwaarlozing verzorgd en kunnen ze rustig verder leven. Het is ook mogelijk om mee te doen met een rondleiding en veel informatie te ontvangen van een van de medewerkers. Dit is zeker een date die de moeite waard is! Dus als jouw date een dierenvriend is en jij laat je helemaal omgaan door jouw date om daar eens een kijkje te nemen, dan weet je zeker dat jouw date geslaagd zal zijn op deze mooie apen dag. Wist je trouwens dat de stad Almere een hele korte geschiedenis heeft? En straalt ook nog eens een hele moderniteit uit, omdat de stad pas na de tweede wereld oorlog werd gevormd, is er sprake van een mooie architectuur van nu. Almere blijft maar gorden en nieuwe gebouwen uit de lucht schieten. De stad heeft een geheel eigen karakter en met meer dan 100.000 inwoners is er genoeg te doen en heb je samen met jouw date toch even genoeg gezien van de stad en ben je toe aan een frisse buitenlicht? Dan wordt Almere omgeven door open water en prachtige natuur waar jij en jouw date goed tot rust kunnen komen!

Ben je single en wil je met jouw date Almere eens goed verkennen dan zit je helemaal goed, want Almere is de laatste jaren heel erg in trek en zeker als dating stad staat hij in de top tien van beste datings! In de havenkom van Almere Haven vind je de meeste sfeervolle terrassen en restaurants voor een gezellige hapje of drankje, hier ben je zeker met jouw droom date op zijn plaats! Het prachtige uitzicht op deze locatie maakt jouw date gelijk een romantische date, in een frans georiënteerde restaurant bij Brons aan de sluis wordt je met liefde ontvangen en heerlijk voor jou en jouw date gekookt. Voor een perfecte lunch kunnen jullie wederom van het uitzicht genieten op het Gooimeer aan de Veerkade, dit restaurant werkt trouwens samen met de volkstuinen waardoor je samen met jouw date kan genieten van de mooie en heerlijke biologische producten. Heb je even helemaal zin in wat anders of wil je samen met jouw date weg van de sferen van het dineren? Ga dan bijvoorbeeld eten bij Treasure waar je een rondreis door culinair Azie maakt. Het restaurant serveert namelijk gerechten uit diverse landen zoals Japan en Maleisie. Treasure bevindt zich namelijk aan de Sluiskade.

Mocht je het toch op een hele andere boeg gooien met jouw date en houden jullie meer van actie? Dan is een dagje samen erop uit gaan met de nodige actie en adrenaline een leuk attractiepark om te bezoeken, Walibi Holland namelijk in Biddinghuizen waar de hoogste en snelste achtbaan van de Benelux te vinden is! In de zomermaanden organiseert het attractiepark de summer vies met hangmatten en livemuziek, heel gezellig voor wie actie wil ondernemen met zijn of haar date! Ultiem genieten en leuk te combineren met de attracties in het park!

Rond oktober kan je er terecht voor de meeste spannende avonden ooit, de Halloween Fright Night. Tijdens deze avond zal je meerdere malen de schrik van je leven krijgen en in de armen van je date belanden dankzij de vele acteurs die hier rondlopen in spookachtige settings. Check wel even of jouw date hier ook van gediend is natuurlijk voordat je een kaartje aanschaft want niet iedereen vind het fijn om deze schrikachtige momenten te mogen beleven. Wil je toch liever iets anders met je date, dan is het Veluwemeer een prachtige locatie om samen met jou date door te brengen. Aan het Veluwemeer is het heerlijk genieten en kan je zelfs met een gehuurde boot of jacht met kapitein rond varen en samen met jouw date genieten van het uitzicht! Kies maar uit wat je graag wil doen met je date. Almere behoort tot de top tien beste dating plekken omdat er genoeg te doen is, of dat het nou een date is voor mensen op leeftijd of een jonge date!