Den haag

Of je nou een romantische overnachting wilt plannen met jouw date of gewoon andere ideetjes zoekt om er eens heerlijk op uit te gaan, in Den Haag heb je altijd wat te doen, zo ook met slecht weer zijn er tal van mogelijkheden. Het gaat er tenslotte niet om wat je doet, maar dat het speciaal is voor die andere date waar je mee op pad bent! Kies voor dineren voor twee in Den Haag, Dineren bij kaarslicht doet het altijd goed op zo’n eerste date, zo kan je bijvoorbeeld in The Penthouse en je kan er zelfs met je date overnachten, nu zal dit misschien niet op een eerste date gebeuren, maar als het zo goed klikt tussen jullie beide zit er misschien toch wel een overnachting in! Wat ook erg leuk is om te doen met je date, is bijvoorbeeld dineren in een tram, dat kan namelijk in Den Haag in Tramrestaurant Hoftrammm. Altijd al eens willen meemaken om in een tram te eten?

Dan is dit zeker een aanrader om eens te bezoeken samen met jou nieuwe date! Geef je liever de voorkeur aan bijvoorbeeld een Indiaans restaurant dan zal een bezoekje aan het Indiaans restaurant Maharani zeker waard zijn en je zult geen spijt krijgen van de lekkere maaltijden die ze daar serveren! Of bezoek samen met jouw date het paleis waar het toprestaurant Dekxels gevestigd is, een bezoekje daar met jouw date zal je zeker verbazen maar niet alleen een bezoekje, je kan er heerlijk top menu’s krijgen en de hele avond lekker zitten om heerlijk te dineren! Leef je liever voor de tapa’s dan is Leef Tapas en Triana zeker voor de liefhebber een bezoekje waard! Lekker kleine hapjes die geserveerd worden en een avondje rustig zitten is daar zeker bij voor jouw date en jij! Wil je even buiten Den Haag het wat rustiger opzoeken met jouw date, dan is Scheveningen een heerlijke romantische plek om te wandelen, zo kan je namelijk over de boulevard waard heel veel restaurantjes en kleine winkeltjes te bezichtigen zijn, of wil je gewoon even zitten, dan loop je de pier op om daar een restaurant te bezoeken. Wil je met jouw date een avondje lachen en gieren of brullen, dan is de Tasty Commedy op de pier zeker een bezoek waard en dan ben je verzekerd van de gezelligste date ooit waar je zeker een vervolg op zal hebben voor een tweede date!

Wist je dat je in Den Haag ook hele leuke kleine koffiezaakjes hebt, heel knus en gezellig zo ook Bikes & Coffee van eigenaar Lola, daar is het altijd super gezellig en hele lekkere koffie wordt er geschonken. Zijn jullie beide een echte koffieliefhebber dan is Hop & Stork echt een must om eens langs te gaan, daar worden hele mooie verbazingwekkende kunstwerkjes gemaakt van chocolade, heerlijke koffie en meer! In Den Haag heb je ook de Havana bar, voor wie op zijn of haar eerste date een dansje durft te wagen, is dat zeker eens leuk om te bezoeken, daar kan je in Cubaanse stijl een heerlijke cocktail drinken maar met de swingende muziek die daar gedraaid wordt, zal je jouw heupen niet stil kunnen houden, vooral in de zomermaanden is het er erg gezellig en vooral druk waar je zowel binnen en buiten kan zitten op het terras!

Geniet je door deze Cubaanse  stijl van de heerlijke sferen en muziek dan kan je bijvoorbeeld nog even het Grandcafe Haagsche Bluf bezoeken, een ander soort muziek maar heel erg gezellig en ze hebben er geweldige arrangementen, die mag je dus niet overslaan. Als je dan toch in Scheveningen bent met je date dan mag je de Zanzibar echt niet overslaan, iedereen kent de Zanzibar en daar is altijd top drukte en heerlijke muziek en ook vaak leuke bandjes die daar spelen, het is pal voor het Kurhaus, dus tja die slaan je met je date dan toch ook niet meer over? Natuurlijk heb je in Den Haag ook een Van der Valk hotel zitten, als je met jouw date een. Nachte wil overnachten omdat je de volgende dag even over het strand van Schevingen wil wandelen, dan is Van der Valk wel een aanrader om een nachtje te boeken, maat ook Kasteel de Wittenburg is heel romantisch en gezellig om eens te bezoeken en jouw date mee naartoe te nemen. Natuurlijk heb je in Den Haag nog veel meer plekjes om een avondje uit te kiezen met jouw date, zo kan je de longen uit je lijf zingen in de karaoke bar The Thai Princes, daar zal je verzekerd zijn van een hele gezellige zingende date of ga gewoon eens op bezoek bij muziekcafe De Paap, ook daar doen ze wel eens een rondje Karaoke of gewoon heerlijke muziek draaien waar op te zingen en dansen is!

Wil je het toch liever in de romantische sferen houden met jouw date, dan kan je bijvoorbeeld eens naar de wijnproeverij gaan Bouzy Wine & Food, heerlijke wijn proeven en kleine tapas nuttigen. We gaan nog even door met de muziek, zo heb je ook een hele gezellige jazzbar dat is Murphy’s Law, daar zal je zeker gebakken zitten met jouw date om een avondje door te komen. Maar in Den Haag is nog veel meer te doen, je kan er een rondje skiën of karten of zelfs gamen in De Uithof of wat dacht je van GlowGolf? Met al deze tips heb je niet genoeg aan een date, daar kan je jouw date zelfde meenemen voor een tweede of misschien wel een derde date mochten de andere dates tot een succes hebben geleden. Voor een rustige ontspannende date, hebben we als afsluiter nog een Rondvaart in Den Haag daar kan je met een grote groep een heerlijke high tea arrangement nemen en genieten met jouw date van de Rondvaart! Het is er altijd erg druk, dus reserveren is aan te raden daar! Maar mocht je een plekje weten te bemachtigen, dan kan je hier met jouw date een avondje gezellig zitten!