Eroblogger

Alles voor hem en haar

Misschien ben je er nog niet mee bekend, maar vele vrouwen vinden het heerlijk om anaal gepenetreerd te worden. Mogelijk ben jij nieuwsgierig naar anale stimulatie, of penetratie. Dit is ook helemaal niet erg, wij willen er nog wel een beetje dieper op in gaan.

In deze blog nemen wij de moeite om het over de Buttplug te hebben. Waar zou je onder andere op kunnen letten bij de aanschaf van een Buttplug? Als je hier nog geen ervaring mee hebt dan adviseren bij je om op de volgende punten te letten:

  • Begin klein, zodat je anus kan wennen aan het idee dat er iets in glijd. Verkijk je niet op het feit dat een Buttplug al snel erg klein lijkt, denk dan aan een gemiddelde doorsnee van 2-3 centimeter. Vaak valt dit reuze mee en heb je er in het begin misschien wel spijt van dat je voor een te grote variant bent gegaan.
  • Een Buttplug die in een punt loopt is vaak wel ideaal voor beginners.
  • Kies voor siliconen, dit materiaal is vaak zachter, flexibeler en ook nog eens makkelijk schoon te houden.

Er zijn natuurlijk vele soorten, figuren, kleuren en maten, maar ga op je gevoel af, en kies wat voor jou prettig aanvoelt.

Buttplug

Hoe gebruik je hem nu eigenlijk? 

Een echte aanrader is een goede glijmiddel. Natuurlijk zal je anus net als de vagina al lekker vochtig kunnen zijn op het moment dat je de Buttplug wil inbrengen maar toch is een goede glijmiddel een aanrader, want met glijmiddel zal de Buttplug er gemakkelijker inglijden. Ook moet je zeker niets forceren en er zeker voor de eerste keer de tijd voor nemen.

Een Buttplug kan je een langer tijd inhouden, maar als je dit een langere periode wilt doen is het raadzaam om toch regelmatig wat glijdmiddel te smeren. Dit om alles zo prettig en aangenaam mogelijk te laten voelen.

Is er nog meer mogelijk?

Heb je na een aantal keer het gevoel dat je nog verder wilt gaan, dan enkel en alleen die Buttplug? Dan zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Denk aan bijvoorbeeld: Anaal vibrators, deze zijn er ook in vele varianten met diverse functies. Maar ook zijn er anaal kralen.

Kijk eerst rustig rond op internet en laat je verrassen door de diversiteit die je kan vinden op dit gebied. En laat je vooral mee nemen in de anale wereld.

Anal Beads