Eroblogger

Alles voor hem en haar

Misschien herken je het wel, je hebt een heerlijk vrijpartij en je partner komt klaar, je vind het heerlijk en vooral super geil om dat lekkere zaad door te slikken, de ene keer is het heerlijk zoet, de andere keer kan het meer bitter zijn. Het is maar net wat je partner gegeten heeft. Natuurlijk zijn er ook bij die dit een vies idee vinden, dat maakt natuurlijk ook niets uit. Wij zien regelmatig de vraag voorbij komen of zaad slikken slecht is voor de gezondheid. Het grappig is dat we ook wel eens het tegenovergestelde voorbij zien komen, dan krijgen we de vraag of zaad juist weer een gezonde portie vitamines bevat.

Om hier een kort maar toch ook duidelijk antwoord op te geven kunnen we mededelen dat sperma inderdaad voor een groot deel uit voedingsstoffen, suikers en mineralen bestaat. Denk hierbij aan Calcium en Vitamine C. Natuurlijk zijn deze gezond, maar de hoeveelheid die je met het slikken van sperma binnen krijgt is veel te weinig om hierbij de voordelen van je gezondheid te behalen.

Het wil nu niet zeggen dat het slikken van sperma gezond is, maar het is ook zeer zeker niet ongezond. Je loopt echter wel het risico op een soa. Denk hierbij dan aan HPV, genitale Herpes en Syfilis. Ook is het zo dat wanneer er sprake is bij lichaamsvloeistoffen zoals bijvoorbeeld afscheiding, sperma en speeksel, dat er ook een kans bestaat op Chlamydia, HIV, en Gonorroe bijvoorbeeld.

Weetjes:

Er zijn natuurlijk ook wel dingen die de kwaliteit van het sperma beïnvloeden.

– Temperatuur: Voor een goede zaadproductie is de temp. in de ballen wel heel belangrijk.
– Vitamines: Bij een te kort aan vitamine C word de kwaliteit een stuk minder.
– Alcohol en Drugs: Hierbij gaat de kwaliteit van het sperma ook ver achteruit.
– Fruit: Bij het eten van bijvoorbeeld Kiwi en Ananas is de smaak zoet.
– Groenten: Broccoli en Spruiten maken het bijvoorbeeld weer bitter.
– Roken: maakt de sperma ook bitter van smaak.

Maar uit eindelijk zal geen enkele keer de sperma van je partner dezelfde smaak hebben, dus het kan goed zijn dat het de ene keer zoeter is dan de andere keer.