Eroblogger

Alles voor hem en haar

Ik ben een gezonde vrouw van nog geen 40. Ben getrouwd en we hebben bewust geen kinderen. Een kinderwens hebben we eigenlijk nooit gehad omdat we te veel van het leven houden in de zin van feesten, seks afspraken, en gewoon genieten. Kinderen vinden we geweldig hoor, maar voor ons zal dit geen optie zijn. Al denk ik daar steeds weer een beetje meer en meer anders over. Je zal denken waarom dat dan?… nou ik ga mijn verhaal doen.

Peter en ik hebben het altijd erg leuk tussen de lakens, op het strand, in de duinen, de bossen, de pashokjes … tja waar eigenlijk niet. We genieten heel veel samen, maar gingen ook veel naar parenclubs, met Corona is dat natuurlijk een stuk minder geweest, en eigenlijk een tijdje helemaal niet. We hadden gelukkig elkaar, we genieten gewoon ontzettend. Nu is het zo daat Peter laatst aan komt met een verlangen die hij heeft, en ik krijg van hem de tijd natuurlijk om hier aan te wennen. Maar Peter wil heel graag een stapje verder met me. We maken wel eens gebruik van speeltjes, maar ja dat ging tot een bepaalde hoogte. Nu heeft hij de wens om eens wat meer richting de BDSM/SM kant te gaan, en of we ons daar samen eens wat meer in wilde gaan verdiepen… mijn eerste gedachten OEI… en schrok een beetje. Want wilde mijn Peter nu ineens een kinky slet van me maken of wil hij onderdanig zijn aan mij? Ik heb niet eens gevraagd hoe hij dit voor zich ziet..

Nu ben ik me dan wel een beetje gaan verdiepen hier in, maar je komt natuurlijk zoveel tegen. Ik vind het een behoorlijke stap, maar ik wil mijn lieve, knappe, sexy Peter ook geven waar hij naar verlangt.

Soms vraag ik me wel eens af hoe andere hier mee om gaan, of is het misschien een idee om samen met Peter meer gericht te gaan zoeken op stellen die ervaring hiermee hebben. Het kan natuurlijk van alles zijn.

Ik hoop dat er mensen zijn die ervaring hebben, en mij (of eigenlijk ons) de juiste weg in kunnen sturen. Via de contact pagina van Eroblogger.nl is het mogelijk om een bericht te sturen. Zet dan in de koptekst neer dat het een bericht voor Peter & Carolien is. Zo weten ze dat dit bericht voor ons bedoeld is en spelen ze dit naar ons door.

We geven mocht het nodig zijn op een later moment onze gegevens wel door om via daar contact te hebben. Maar voor nu is dit voor mij de meest prettige gedachten.

Hoor graag van jullie,

Liefs,
Carolien