Eroblogger

Alles voor hem en haar

Je hebt je misschien wel eens afgevraagd wat nu eigenlijk een ball gag is, dan ga ik proberen je dat hier uit te leggen. Je hebt er vele verschillende, van een balletje naar ringen, naar verschillende vormen.

Een gag, is een hulpmiddel om zo de volle aandacht te geven. Het is een ideaal speeltje voor bdsm liefhebbers. Je zal ervaren dat je door de gag geen mogelijkheid hebt om je spanning te uiten via je mond en of je stem. Nu zal de energie/spanning zich een andere weg gaan begeven in je lichaam, de ervaring heeft geleerd dat je de kans vergroot op een steeds heftigere orgasme.

Je kan natuurlijk doordat je een gag in je mond hebt niet zeggen, hierdoor geef je de controle volledig aan je partner, als je dit nog nooit gebruikt hebt dan zal je een hele nieuwe manier van verbondenheid met elkaar gaan ervaren. Je kan misschien niet praten met je partner, geen lieve woordjes fluisteren of ”schreeuwen” dat je wil dat hij je harder aanpakt, maar je kan wel laten horen door je heerlijke gekreun hoe lekker je het vind, een grote kans dat je partner nog meer opgewonden raakt door je heerlijke geluidjes.

Waar je wel rekening mee moet houden is dat als jullie dit voor het eerst doen, en je samen een codewoord hebt voor wanneer de grens bereikt is je op dit moment moet afspreken hoe je dit codewoord nu vervangt. Je kan immers niet praten met een gag in je mond.

Het advies is wel om bij beginners te starten met een gag met een balletje, het liefst met gaatjes er in. Deze gaatjes geven net wat meer mogelijkheden om makkelijk adem te halen. Koop een gag waarvan het balletje niet te groot is, en het liefst van silicone materiaal. Deze liggen net iets prettiger in de mond.

Als je eenmaal ervaren bent kan je door gaan naar een andere gag. Denk dan aan bijvoorbeeld de ring gag, deze is ideaal voor orale seks. Of een dildo gag, je kan het zo gek niet bedenken en het is wel te verkrijgen.

Ben je nu ook zo nieuwsgierig geworden naar een gag? Of wil je er ook een aanschaffen? Klik dan eens op de foto hier onder… Hier zal je vinden waar je naar op zoek bent….

Have Fun! en GENIET.