Eroblogger

Alles voor hem en haar

Wij zijn een leuk koppel (al zeggen we het zelf) en zijn beide een enorme liefhebbers van erotiek. We vinden het heerlijk om op diverse manieren lekker samen te genieten en eigenlijk is er voor niet heel snel een moment dat we niet willen. Uiteraard hebben wij ook grenzen maar die grenzen zijn waarschijnlijk voor bijna alle mensen het zelfde. Kinderen, Dieren, Bloed, P & P dat zijn dingen die bij ons zeker nooit ter sprake zullen komen.

Wel is het zo dat wij ook zeker nog genoeg te ontdekken hebben en dit doen we doormiddel van ervaringen van andere te lezen, toys voor mijn partner en natuurlijk voor mezelf, en gewoon onze dosis gezond verstand te gebruiken. Erotiek is iets waar we alle tijd voor nemen, en ook zeer uitgebreid van genieten. Voorspel speelt ook een grote rol. We vinden het heerlijk om samen elkaar lekker te plagen, en zeer zeker flink uit te dagen.

Iedereen heeft wel eens een verlangen, een bepaalde wens en hoopt dat deze ooit zal uitkomen. Ook wij hebben dit ervaren en hebben inmiddels alweer iets van onze ”bucketlist” kunnen afstrepen, we hebben namelijk het afgelopen weekend heerlijk genoten op het strand van de zonsondergang, maar dat was niet het enige, ondanks de redelijke drukte hebben we genoten van en met elkaar. De hele wereld leek op een verre afstand op het moment dat Dave me heerlijk begon te verwennen, daar lekker in de waterlijn en dat terwijl de zon onderging. Misschien denken jullie nu brrr wat koud, maar dat was het zeer zeker niet! Ik werd heerlijk warm gehouden en van afkoelen was zeer zeker geen sprake.

Wat zijn jullie meest spannende verlangens?

Wij hopen met enige regelmaat ons verhaal te mogen gaan delen op eroblogger.nl en wie weet gaan er ervaringen van gedeeld worden waar andere lezers ook iets aan hebben.

Dave en Claudia

 

ps. De foto is niet van ons. Dit vanwege onze privacy.