Eroblogger

Alles voor hem en haar

Ik wil heel graag mijn ervaring in het online daten delen, dit voornamelijk met mensen die denken dat het allemaal maar niets is.
Zelf ben ik jaren lang op zoek geweest naar die ene lieve man die mij kon geven waar ik zo naar verlangde. Gewoon liefde, respect, begrip, romantiek, een luisterend oor, en ga zo nog maar even door. Dit is natuurlijk van uit mijn kant het geen wat ik ook zeker wilde geven. Mijn contacten in het dagelijks leven daar lag het niet aan, mensen zat om me heen. Maar niemand waarmee ik nou echt die ene klik had. Na een aantal losse scharrels had ik het helemaal gehad en wilde ik gewoon net als mijn vrienden een leuke serieuze relatie waarin geven en nemen normaal is.

Vriendinnen die hadden al een langere tijd een vaste relatie, sommige zelfs al getrouwd en kinderen. Stiekem was ik soms wel een beetje jaloers en dacht ik dat ik misschien wel te kieskeurig was, maar ik wilde gewoon echt die ene man, het hoefde voor mij echt geen prins op het witte paard te zijn, een lakei op een luie ezel was net zo goed. Het enige wat ik wilde was gewoon een man die mij kon geven wat ik hem ook te bieden had. Dat was toch zeker niet te veel gevraagd?! Ik besloot om uiteindelijk maar eens een beetje op internet rond te kijken, de meest bekende datingsites kwamen bij mij voorbij. Tot ik  Marcel ontmoette een leuke man, met een luisterend oor.. hij had maar 1 foto maar dat was totaal niet belangrijk, zijn verhaal greep mij, en hij trok daarmee mijn volle aandacht. In mijn achterhoofd had ik wel altijd nog het idee dat het soms ook wel eens te mooi kon zijn en dat hij misschien wel niet de persoon was die hij vertelde. Ik besloot om met hem een gesprek aan te gaan, en dat is gewoon vanaf het eerste moment uren door gegaan. We vertelde over van alles, onze levens werden in een paar uur met elkaar besproken, en ook onze verwachtingen. Wat een opluchting een man die gewoon echt aan al mijn verwachtingen vol deed, een kleine 2 weken later besloten we onze stoute schoenen aan te trekken en zijn we op date gegaan. Het leek of we elkaar al jaren kende en hij was in het echt nog leuker dan op de foto, dat was een mooie bijkomstigheid, we raakte ook niet uitgesproken op het moment dat we samen waren en besloten later op de avond dat deze date zeker een herhaling moest krijgen. Ik voelde op dat moment zoveel vlinders, en kon het gewoon echt niet geloven dat ik dit mee maakte.. kon me zelf bijwijze van wel meerdere keren knijpen, om te zien of ik niet aan het dromen was.

Bij het afscheid nemen gaf Marcel me een enorm dikke knuffel en fluisterde in mijn oor dat hij het meer dan geslaagd vond en hij me fantastisch vond. In de avond zat ik heerlijk op de bank en kreeg gelijk een berichtje van Marcel, of ik snel weer wilde daten? Ja natuurlijk was mijn reactie.. We hebben ons account op de dating site dan ook direct opgezegd en zijn samen heerlijk verder gegaan met daten, en na de tweede date was het duidelijk. (stiekem bij de eerste al) Marcel was het helemaal voor mij en ik voor hem, we zijn nog altijd samen en ik zou werkelijk nooit meer zonder hem willen.

Het was echt, en inmiddels kan ik het ook helemaal geloven!

Liefs,
Daimy