Eroblogger

Alles voor hem en haar

Het was een tijdje geleden dat we samen wat quality time hadden doorgebracht en ik keek er naar uit om erachter te komen wat mijn traktatie zou zijn. Ik reed de oprit op en parkeerde de auto voordat ik naar de deur liep.

Ik draaide de hendel en duwde de voordeur open om te worden begroet door mijn vrouw die in de gang stond, mijn mond viel open toen ik zag wat ze aan had.

Tot mijn verbazing stond ze voor me, gekleed in een zwart ketting achtige touwen jarretels met handboeien en knielange laarzen met 4 inch naaldhak, de outfit werd vergezeld door een zwart ooglapje en haar lange haar werd teruggetrokken in een paardenstaart .

Voordat ik de kans kreeg om te praten, vroeg ze of ik het leuk vond wat ik zag.

Ben je klaar voor kinky sex? Vroeg ze aan mij, en daar strompelde we zoenend naar boven en belanden we op bed.