Eroblogger

Alles voor hem en haar

Ken jij dat gevoel dat je ook op zoek bent naar meer geluk in de liefde? Nou wij weten daar wel raad mee. Vaak hoor je mensen misschien wel eens zeggen dat online daten toch helemaal niet het geen is wat jij misschien nodig hebt. Maar vaak zijn dit mensen die daar gewoon echt niets mee hebben. Online date wordt altijd nog vanuit een negatief standpunt benadert, zo ook onder de jonger kan dit soms wel eens als iets aparts ervaren worden. Dit laatste neemt dan echter wel af, gezien de jongere generaties veel met diverse sociale media bezig zijn. Dus waarom zou online date dan wel zo vreemd zijn? Het is iets wat er bij hoort en iedereen of in elk geval veel mensen krijgen hier wel eens mee te maken.

Zijn er dan ook bewezen relaties door online daten?

Ja natuurlijk zijn er ook bewezen relaties. Veel mensen leren elkaar op deze manier kennen. Vaak komen er leuke relaties uit, en natuurlijk is er soms ook dat mensen als vrienden met elkaar blijven om gaan. Maar ook zullen na een aantal gesprekken bij mensen de wegen scheiden. Dan blijkt dat jullie toch niet zo goed bij elkaar passen, of de interesses zijn gewoon totaal anders, je hebt beide een andere kijk op het leven. Er zijn tal van redenen waarom het ook niet zo zal eindigen als je gehoopt had.

Veel mensen ervaren het als prettig om via een online datingsite elkaar te leren kennen. Je voelt je prettiger in je eigen omgeving, en bevalt het je niet dan kan je elkaar gewoon weg swipen. Je hebt online te maken met mensen die je uiteraard eerst beter moet leren kennen. Je hebt nog een bepaalde afstand dus en hebt alle ruimte om op een fijne, prettige en gemakkelijke manier al je vragen te stellen. Maar natuurlijk ook om de vragen van de ander te beantwoorden. De klik dat is waar het om draait en waar iedereen op een fijne manier achter kan komen. Geen probleem online is dat allemaal mogelijk!

Wij vinden dat Online Daten zeker geen negatief standpunt verdiend en dat het juist en vooral nu zeker meer aangemoedigd mag worden. Maar al met al iedereen mag hier uiteraard een eigen mening over hebben.

Is online daten alleen voor ouderen?

Nee, online daten is zeker niet alleen voor ouderen. Ook jongeren kunnen op vele mogelijkheden elkaar online leren kennen. Je zit in diverse spellen, of gewoon gamerooms en raakt aan de praat, jongeren zijn daardoor steeds meer met elkaar in contact. Op deze manieren worden er vaak toch leuke contacten gelegd.

Natuurlijk is dat niet voor iedereen het geval, ben je ”ouder” werk je en ben je op zoek naar die ene leuke man of vrouw ook dan zijn er diverse mogelijkheden. Een datingsite bied hier onder andere de perfecte uitkomst. Er zijn diverse datingsites en diverse mogelijkheden. Neem in dat geval rustig de tijd om de ander te leren kennen.

Tot Slot

Wij willen iedereen heel erg veel plezier wensen met de zoektocht naar die ene leuke man of vrouw. En neem rustig de tijd om elkaar te leren kennen.